Hand in hand

Hand in hand, kameraden! Geen woorden, maar daden! Dat geldt zeker ook voor de medewerkers van Endenburg en voormalig Imtech-medewerkers. Vandaag is wederom een oud-Imtecher bij Endenburg gestart.

Tom Ververs wordt hier op de rode loper verwelkomd.

Hij is een begrip in de installatiewereld en gaat zijn kennis en ervaring delen met jong aanstormend talent.

Al decennialang zijn bij ons de medewerkers het waardevolste kapitaal, getuige een citaat van een medewerker: ‘Endenburg is het best bewaarde geheim van Rotterdam’. Endenburg staat voor betrokken, betrouwbaar, deskundig en waardevol.

Voor medewerkers ‘The place to be’ om dirigent te zijn van de eigen toekomst. Succesvolle medewerkers zorgen voor tevreden klanten en behalen resultaten, is onze visie.

Zoek je een plek waar medewerkers ‘oprecht’ centraal staan en waar je eigen oplossingen mag bedenken, neem dan contact met ons op.

Gezocht Commissaris m/v

Endenburg is specialist in ontwerp, aanleg en onderhoud van elektrotechnische oplossingen. Vanuit onze missie 'Succesvolle medewerkers, duurzame relaties', kent ons bedrijf een unieke organisatievorm met veel inbreng van medewerkers.

In verband met het aflopen van de ambtstermijn zijn wij per 1 januari 2018 op zoek naar een nieuw lid voor onze Raad van Commissarissen.

Profiel:

 • Houdt toezicht en adviseert bestuurder
 • Academisch denkniveau
 • Bestuurlijke en maatschappelijke ervaring
 • Relevante netwerken

Specialisatie:

 • Kennis techniekbranche en ervaring op directieniveau
 • Teamplayer met gezag
 • Verbinder

Stuur uw sollicitatie met CV vóór 1 juli 2017 naar Endenburg, o.v.v. vacature commissaris t.a.v. Mieke Groen (mgroen@endenburg.nl).

Voor informatie www.endenburg.nl of email de heer Leen Saarloos (voorzichter RvC) voor een toelichting (lsaarloos@endenburg.nl).

Endenburg is BRL6000 gecertificeerd!

Sinds juli is Endenburg BRL6000 gecertificeerd.
Het kwalitatief ontwerpen, aanleggen en beheren van installaties volgens de Nederlandse wet- en regelgeving en met name installatie-eisen in het Bouwbesluit, kan Endenburg nu ook aantonen middels het BRL6000 certificaat. Wederom, een kroon op ons werk!

Goede doelen tombola

Vrijdag 22 april jl. heeft Endenburg enkele goede doelen mogen verrassen met een mooie schenking. Endenburg maakt jaarlijks een bedrag over aan een goed doel. De afgelopen jaren was dit steeds één doel, uitgekozen door de directie. Dit keer werd het anders aangepakt: in december 2015 konden de medewerkers van Endenburg aangeven aan welk goed doel zij in 2016, namens Endenburg Elektrotechniek, een bedrag wilden schenken. Uit al deze voorgedragen goede doelen zijn tijdens de jaarlijkse kerstborrel in december vijf goede doelen getrokken. De “gelukkigen” waren:

 • Clini Clowns
 • Scouting “Sint Joris” uit Ridderkerk
 • Hartstichting
 • Voetbalvereniging “Linker Maas Oever” uit Rotterdam
 • Stichting ALS

Afgelopen vrijdag waren de vertegenwoordigers van deze goede doelen uitgenodigd op de zgn. “vrijdagmiddagborrel” van Endenburg alwaar de cheques aan de goede doelen werden overhandigd.

Opening Werkplaats Rotterdam Zuid

In de voormalige technische school in Rotterdam-Feijenoord is dinsdag 1 september 2015 Werkplaats Rotterdam-Zuid geopend. Endenburg, Koers en A. de Jong nemen deel aan het project Werkplaats Rotterdam Zuid: Het concept, gevestigd in de voormalige technische school in Rotterdam-Feijenoord, is gericht op het creëren van structurele arbeidsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, op een innovatieve, vernieuwende en voor alle partijen winstgevende manier.

De gemeente Rotterdam is verantwoordelijk voor het aanleveren van mensen uit de bijstand bij de Werkplaats. De Werkplaats selecteert kandidaten op basis van motivatie. Niet zozeer wat ze kunnen, maar wat ze willen, staat centraal. Geselecteerde kandidaten worden ondergebracht bij een van de Rotterdamse bedrijven die deelnemen in de Werkplaats Rotterdam Zuid.

Binnen de Werkplaats kan de kandidaat zijn talenten inzetten, wennen aan zijn nieuwe werkomgeving en krijgt hij de ruimte om zich op positieve wijze te ontwikkelen. Binnen dit project bieden 28 bedrijven langdurig werklozen een opleiding en baan aan. Het werkgelegenheidsproject moet in vijf jaar tijd 750 mensen aan het werk helpen.

http://youtu.be/8ib3VPtI388

Endenburg verbouwt Rotterdamse raadzaal

De Rotterdamse raadzaal gaat op de schop!

Het uitgangspunt van de verbouwing is dat het casco van de zaal en de opstelling hetzelfde blijven. De vergadertafels en houten wanden worden hersteld, de tribunes voor ambtenaren en pers worden aangepakt en er komt nieuwe vloer- en raambekleding. Ook worden verbeteringen doorgevoerd aan de klimaatregeling, het licht, de ICT-voorzieningen en de audiovisuele middelen. Het losse meubilair wordt vernieuwd.

Sinds 2000 is er veel gedaan om het stadhuis in zijn historische luister te bewaren en aan te passen aan de normen en eisen van nu. De verbouwing van de raadzaal past bij deze ambitie.

Oude luister in moderne jas.pdf