Erkend leerbedrijf & snuffelstages

Als leerbedrijf wil Endenburg eraan bijdragen dat meer jongeren een gerichte vakopleiding kunnen volgen. Wij begeleiden leerlingen die bezig zijn of willen starten met technische beroepsrichtingen zoals (aankomend) monteur sterkstroom installaties (divisie Utiliteit) en (aankomend) monteur bedrijfsinstallaties (divisie Industrie). Voor beide richtingen geldt dat mensen in de functiegebieden kunnen doorgroeien tot leidinggevend niveau met de bijbehorende verantwoordelijkheden.
Jongeren met deze belangstellingssfeer kunnen bij Endenburg Elektrotechniek B.V. instromen en uitgroeien tot vakvolwassen installatietechnici.

Endenburg wil jonge mensen in algemene zin interesseren voor een loopbaan in de elektrotechniek. We bieden daartoe jaarlijks een aantal stageplaatsen voor zowel BOL als BBL opleidingen. We zijn ook erkend Kenteq leerbedrijf conform de criteria van de Kenteq en wij bieden ruimte voor korte snuffelstages in het kader van beroepsoriënterende programma‘s.
Ook voor gemotiveerde mensen met een technische scholingsachtergrond - HBO - zijn er interessante mogelijkheden bij Endenburg Elektrotechniek.